Tine Čokl, barista in pražar Zadruge BUNA, z.o.o., odpira vrata kavarne Cafe Čokl po delovnem času za vse, ki si želite bolje spoznati delo bariste, se naučiti pripravljati dobro kavo ali vas preprosto zanima več o tem, kako zrno kave preobraziti v okusen napitek.
Tečaj poteka po vnaprej razpisanih terminih, ki jih sproti objavljamo na naših družbenih omrežjih. Na tečaju boste izvedeli veliko o kavi in njenem izvoru ter se naučili pripravljati kavo na profesionalni espresso opremi. Ker je maksimalno število udeležencev štiri, se bomo lahko pogovorili tudi o najboljših načinih priprave kave doma za vse tiste, ki vas bo to zanimalo.
Nujna je prijava na tečaj prek prijavnice, ki vam jo pošljemo na elektronsko sporočilo, ki nam ga boste zaupali v oddanem naročilu ali pa jo najdete na naših družbeih omrežjih. Prijava velja po plačilu prijavnine.
Tokrat se dobimo ob kavi, ki si jo boste pripravili sami
